N-VA Gistel werkt verder aan gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar

Op 8 september 2017, over deze onderwerpen: Afdelingswerking

Op de bestuursvergadering van augustus werden volgende plaatsen vastgelegd:

Op plaats 3 stelt de afdeling een nieuwkomer voor. Patrick Vanhoutte, 59 jaar, zelfstandig diëtist en verbonden aan het AZ Damiaan. Patrick woont langs de Brugse baan en is al enkele maanden lid van de werkgroep die de verkiezingen voorbereid.

Plaats 4 wordt ingenomen door Conny Dierendonck, 47 jaar, reeds 25 jaar spoedverpleegkundige in AZ Damiaan en thuisverpleegkundige. Conny woont in de Antonius Verleyestraat en is reeds jaren bestuurslid van de afdeling en voor de derde maal kandidaat.

Op plaats 5 staat Bart Hemeryck, 56 jaar, bediende bij de NMBS. Bart woont in de Beekstraat in Moere. Hij is vooral bekend als dierenvriend en medewerker bij tal van activiteiten georganiseerd door diverse verenigingen in de stad en in de deelgemeenten. Hij is als afdelingsbestuurslid ook organisatieverantwoordelijke en is voor de tweede maal kandidaat.

Van links naar rechts: onze lijsttrekker, Patrick, Conny en Bart.

Uiteraard zal de keuze van het bestuur in het najaar 2018, samen met de andere kandidaten, voorgelegd worden aan de ledenvergadering. We wensen alvast de reeds aangeduide kandidaten het allerbeste toe.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is