N-VA had dit jaar een heel goede 1 mei

Op 2 mei 2011

N-VA had dit jaar een heel goede 1 mei. Nooit werd door de socialistische beweging in Vlaanderen zo gezwind de bal in ons kamp gespeeld. Dat net op de vooravond van hun feestdag 1 mei. DanK U Caroline Genez moet Bart Dewever gedacht hebben.

N-VA Gistel afdelingsvoorzitter Wim AernoudtOp symbolische dagen worden al eens stoere verklaringen afgelegd. Het is de bedoeling pers te halen, de achterban te begeesteren, lijnen uit te zetten. Maar is het wel verstandig dat te doen zoals de SPA voorzitster het dit jaar aanpakte op de vooravond van 1 mei?

Caroline Genez spuwde haar gal over de N-VA. Nieuw Vlaamse arrogantie, arrongant rechts, N-VA voorstander van bonussen voor scholen die zwarte kindjes weren. Dit laatste als voorbeeld is de meest flagrante leugen in haar anti N-VA pamflet, maar niet de enige.

Het resultaat van zo veel ondoordachte profileringsdrang liet niet op zich wachten. In elke nieuwsuitzending op die 1 mei kwam Bart Dewever aan het woord, in de 7de dag was hij centrale gast. Iets zegt me dat dit nooit de bedoeling kan geweest zijn van de voorzitster van SPA.

Daarom, dank U Caroline!

Wim Aernoudt

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is